A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Библиотеке и читаонице
У тим просторијама студенти ЕТФ-а проводе највећи део свог слободног времена, тј. кад нису на предавањима онда су у читаоници. Постоје, наравно, и они часни изузеци који не уче у читаоницама, већ  код својих кућа.
Што се тиче читаоница на факсу, осим слободних учионица које неки студенти преферирају у испитном року, немате много других могућности. На факсу постоји библиотека која се налази у соби 83а (поред табле за физику). Ту студенти могу, уз индекс, да изнајме књиге, које ће користити само у просторијама библиотеке. Списак расположивих књига можете видети на Студентским сервисима.
Универзитетска библиотека “Светозар Марковић“ (http://unilib.bg.ac.rs) налази се у Булевару у непосредној близини факса. За учлањење је потребан индекс, лична карта и 500 динара за годишњу чланарину. Ова библиотека представља најбољи избор за студенте, јер има фонд од преко 2 милиона књига, велику читаоницу (преко 150 места) и ту ћете наћи мање-више све што вам треба.
У граду постоји још Библиотека Града Београда (на крају Кнез Михајлове улице, http://bgb.rs) у којој постоји могућност резервације књига, као и Народна библиотека Србије (http://www.nbs.bg.ac.rs) која се налази у Карађорђевом парку и има изузетно велики фонд књига, али се оне не могу износити ван. Ова библиотека је тренутно у фази реконструкције, па читаоница неће бити у функцији.
Наравно, они који живе у дому могу користити и домске читаонице.
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack