A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Промена групе

 

   Пошто се не води евиденција о присуству на предавањима и вежбама, можете их слушати у било којој групи, али знајте да ће вам неке испите прегледати професор којем је додељена група којој званично припадате, а не онај код кога сте слушали предавања. Списак студената по групама истакнут је на табли прве године (табла Т2 - на мапи).

   Промена групе могућа је у првим недељама предавања. Тиме се званично може променити професор који ће вам прегледати испит (на предметима где је то битно). За промену групе потребно је написати молбу. Образац за молбу се купује у Скриптарници и попуњен се предаје у Студентској служби. Уколико желите да мењате групу, пожурите, јер вас могу и одбити ако је доста студената пре вас то већ учинило.

   За лабораторијске вежбе се делите у знатно мање групе и за њихову промену се не мора писати молба. Начин промене је дефинисан правилима предмета. То се нејчешће постиже уз консултацију са ментором или предметним професором, а често је довољно само да пронађете колегу који је вољан да промени термин са вама. На лабораториске вежбе можете долазити само у термину своје групе, зато је важно одмах решити питње евентуалне промене групе. За сваки изборни предмет постоји по једна група осим за енглески где постоје две.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack