A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Кредити и стипендије

 

За стипендије се морате стрпити бар годину дана, али кредит можете тражити одмах. Детаље можете видети на огласној табли, а ми вас упућујемо у најбитније. Формуларе узимате у књижари „Просветни преглед”, поред средње музичке школе „Стеван Мокрањац” — преко пута „Дома омладине”. Шаљете их кући на путешествије кроз општину и после десетак потписа и печата враћате их у Београд (погађате: Студентски одсек — 92)

Све то морате да обавите до краја октобра, а формулари морају да пређу дуг пут, па је боље да пожурите. Искрено, мале су шансе за кредит (осим ако нисте били вуковац), али ако га не добијете, а имате аргументе да вам је неопходан, пишите молбе, јер ћете се тако научити да будете упорни што вам се на овом факултету често исплати. Осим табли на факултету детаљне информације би требало да се нађу на сајту Министарства просвете и спорта http://www.mps.sr.gov.yu.

Врло важно: Пре него што учините било шта због чега бисте се касније кајали размислите како бисте све ове обавезе везане за Студентски одсек (издавање потврда, подношење захтева за легитимацију за превоз итд.) могли одједном да обавите, тако што припремите сву папирологију, чекате у реду „само” једном и боље сачувате главу од ниских шалтера.
*Весели додатак за мушкарце: Обавезно извадите потврде да сте редовни студенти, однесите са својим осмехом у ваш војни одсек и спречићете ћалета да преуређује двориште због шатре за испраћај.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack