A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Практикум из Програмирања 1

 
Шифра предмета: ОО1ПП1 (СИ1ПП1)
Званични сајт: http://rti.etf.rs/rti/ir1pp1/
Литература:
   „Основи програмирања у Паскалу”, Милан Чабаркапа
 
Начин полагања:
   предиспитне обавезе носе 70 поена:
      - 5 домаћих задатака, сваки носи по 14 поена
   испит носи 30 поена:
      - завршни задатак, на рачунару, ради се 120 минута
 
   Заслужено носи назив практикума. Ако вас занима програмирање, а у средњој школи нисте имали прилике да се њиме озбиљније бавите, требало би да одаберете овај практикум. Оцена се зарађује кроз израду и одбрану пет домаћих задатака (програма) и кроз израду завршног задатка (програм који се израђује на испиту). Ово је један од најтежих, али и најкориснијих практикума. Оно што је рађено на предавањима и вежбама кроз предмет Програмирање 1 мораћете практично да употребите при изради сопственог програма за овај практикум. Тако ћете научити и провежбати најважније ствари за испит из Програмирања 1. Овај предмет обавезан је на одсеку за Софтверско ижењерство.
 
ЗА: Практичан и редован рад помажу да лепо спремите испит из Програмирања. Није тешко положити, пошто се велики део оцене заради предиспитним обавезама. Ако себе видите као будућег студента Одсека за рачунарску технику и информатику било би добро да узмете овај практикум.
 
ПРОТИВ: За већину ствари које не знате мораћете сами да се снађете, пошто не постоје предавања. Задаци могу одузети доста времена, нарочито ако вам програмирање није јача страна, а завршни задатак је преобиман. Можда је боље заобићи га, али је врло добро самостално прорадити домаће задатке.
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack