A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Преглед распореда

 

   Судентски сервиси вам омогућавају да детаљно прегледате распоред часова. У распореду су предмети представљени шифрама предмета, док се поред њих налази број сале и шифра групе која тада има предавање. Шифре предмета погледајте на страници предмета. Уколико пређете курсором преко шифре предмета исписаће вам се његово пуно име. Кликом на шифру добијате распоред по предмету за све групе.

   Можете погледати лични распоред, или гледати распоред за поједину групу, професора, салу... Овде ћемо вам објаснити како да то урадите.

 

Преглед личног распореда

    Пошто сте се пријавили на студентске сервисе изаберите опцију Распоред часова. Подразумевано ће изаћи ваш лични распоред. Уколико желите да прегледате распоред за неког од студената изаберите опцију За студента и укуцајте број индекса тог студента.

 

Преглед распореда сала

    Ако вас занима да ли је и када нека сала празна изаберите опцију За салу, а затим салу. Сале су означене бројевима. Л испред сале означава лабораторију, К кабинет, а П означава да је сала у Павиљону "Рашовић" (мапа)

 

Преглед распореда за наставнике и предмете

    Из менија изаберите одговарајућу опцију, а затим и профеора или предмет. Предмети су означени шифрама. Можете откуцати прво слово имана да бисте лакше пронашли жељени појам. Још једна корисна опција је распоред празних сала. Он приказује када су и које сале празне. Када крану испитни рокови, ово је добра замена за читаоницу.

 

Преглед распореда за профил

   Изаберите опцију За профил затим изаберите профил за који желите распоред. Након тога потребно је изабрати и годину студија. Иако Електротехнички одсеци постоје само у првој години, то неће бити аутоматски обележено. Распоред је приказан за све групе, па зато наизглед долази до преклапања предавања. Погледајте пажљивије. Мало је тешко снаћи се у старту, али видећете да је ово једна од опција коју ћете најчешће користити.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack