A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Електријада


Ово је већ нешто што не смете пропустити. Једном годишње, студенти скоро свих Електротехничких факултета на Балкану се окупљају да би се дружили, такмичили и уживали. Електријада се одвија средином маја. Учествују људи из Београда, Новог Сада, Ниша, Чачка, Сарајева, Бања Луке, Тузле, Ријеке, Љубљане, Скопља, Софије, Варшаве…

Како то изгледа? Тих 5-6 дана одржавају се званична такмичења у знању и спорту, као и незванична илегална такмичења у испијању пива, завођењу (малолетних) пролазница/пролазника и сл. Победници званичних такмичења добијају пехаре, медаље, тапшање по рамену и вечну славу која траје до следеће године. Они који изгубе окрећу се тамној страни и такмичењима у некој од илегалних дисциплина. За детаље о дисциплинама можете се обратити неком од стражара у тридесеттројци. Ако желите да покажете „оним дрипцима из Новог Сада” како се игра фудбал, прво се морате пријавити у екипу ЕТФ-а, што важи и за остале спортове. Такмичења у знању деле сличну процедуру што се тиче пријављивања, с тим што се бирају најбољи путем тестова које задају предметни професори или асистенти. И да знате — само најбољи иду у битку.

Наравно, не иду само такмичари на Електријаду, већ иде ко год то жели. Али, само такмичари не плаћају превоз и боравак на Електријади, док остали морају да се сналазе. Сад видите да ли се знање исплати!

Ове године одржава се јубиларна 50. Електријада, највећа до сада, па је зато никако не смете пропустити!
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack