A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Уводна реч

Поздрав свима, по трећи пут ове године! Ваша подмлађена редакција (нико није радио face lifting), већ имамо нове чланове, спремила Вам је доста занимљивих текстова. Па, да кренемо са похвалом и позитивном атмосфером. Приликом поделе претходног броја, сакупили смо тачно 15.623,00 динара за нашег колегу Јанка, који је успешно оперисан у Лондону, и исто тако се успешно опоравља.

Акцију смо организовали у сарадњи са ЦК Палилула, и наравно са Вама, нашим читаоцима. Међу Вама је било студената, професора, асистената и осталих запослених на факултету. Најзначајније је да је свако дао онолико колико је хтео, а да притом сума није симболична. И зато ћемо рећи: „Хвала Вам!“, у име Јанка и његове породице. И пошто се осећамо поноснима, и убудуће очекујте од нас  акције сличног типа.


Ако сте мислили да ми не мислимо на Вас, ако сте мислили да имате довољно литературе за читање, и да ћете дуго чекати на наш нови број, уверите се да сте се преварили.
У нади  да сте прочитали уводну реч, и да ћете између ових корица наћи нешто што ће Вас изненадити, насмејати и натерати на размишљање, остављамо Вас са Генератором у рукама. Овога пута имамо нове приче, теме, занимљивости и мање граматичких и правописних грешака (ваљда :) ), због којих се извињавамо поводом претходног броја (нарочито поводом садржаја). Сигурно сте нам опростили јер знате да смо били у шкрипцу са временом, као и то да се најчешће грешке дешавају на местима где их најмање очекујемо. Пре свега извињење Декану, професору Поповићу.
И, као и увек, све предлоге, сугестије и критике шаљите на Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , а ми ћемо се трудити да будемо још бољи! И да додамо и то, да је наш сајт поново оперативан, дакле http://generator.etf.bg.ac.yu/  је адреса на којој нас увек можете пронаћи.

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack