A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Хорор приче

Шта све може да ти се деси на ЕТФ-у?!

 

Једном приликом, пре две-три године, после успављујућих вежби од 8 ујутру, са рукама пуним неких скрипти (званично-незванична литература већине предмета, без које не може да се заврши наш факултет, а у недостатку одговарајућих књига) са колегом и погледом треба-ми-кафа упутила сам се ка КСТ-у, низ степенице. Занесена замишљањем мириса кафе, као сваки зависник од исте рано ујутру, изненада сам се нашла у гомили јако чудних људи. Овде наравно не мислим на ЕТФ-овце јер и ја спадам у исте изгубљене душе у потрази за јутарњом дозом кофеина, већ људе из неког другог времена, обучене у црну вампирску одећу (или одећу која одговара мом замишљању вампира) као и у белу средњовековну, са све белим перикама, који полако окружују колегу и мене.

Пришла нам је једна од тих, да их тако назовем, вампирица, ухватила колегу за руку и повела нас ка вратима КСТ-а. А онда се нисам пробудила, као што можда претпостављате, већ сам се нашла у КСТ-у који је изгледао потпуно другачије. Унутра је било још чуднијих људи и када пуна крви! У том тренутку смо схватили да немим гледањем нећемо добити много, осим по којег уједа по врату, и одлучили смо се да лепо питамо шта се то у ствари дешава. И зачудо, сви су говорили нашим језиком(!) и чак почели да смеју, видевши нас тако збуњене. Сви осим једног, потпуно регуларно обученог човека, који је улетео унутра и почео да псује.

Испоставило се да је он редитељ филма Шејтанов ратник и да смо му некако упали у сцену коју је тренутно снимао а да су остали помислили да смо део те сцене (мора да пре кафе стварно страшно изгледамо). И ту је, наравно, срећан крај, осим што нисмо били срећни идејом о поновном пењању горе и пијењем кафе из аутомата.

 

Шта ти се сугурно десило на ЕТФ-у!

Ово претходно је била моја хорор прича, која нема неке претеране везе са наредном осим, хорора у наслову, мада ми није било ни изблиза тако страшно као када уђем у WC на нашем факултету. Не мислим ја да ће тамо нешто да ми се деси, осим можда да добијем жутицу, али никад се не зна.

Као апсолвент, за својих скоро шест година на овом факултету, никад нисам успела да оперем руке у WC-у, односно никад нисам видела сапун на нашем факултету. Због чега је то тако, заиста не знам, да је скупо, па да им опростимо, али када је сапун био скуп?! Можда они одговорни само брину о нашем здрављу и не желе да живимо превише стерилно, па да нам падне имунитет. После је јако незгодно када се дође у додир са разним бактеријама на које смо могли лепо и безопасно да се навикнемо непрањем руку! Тоалет папир нећу ни да помињем, као ни топлу воду, тога има само на филмовима. Као ни то да толико студената, који доста времена проводе на факлтету, морају бар два-три пута отићи до тог истог WC-а, па после куцкати по тастатурама у лабораторијама и радити на опреми. Али све ћемо претрпету у цену повећања имунитета, па тако не треба да Вам сметају могући трагови фекалија на тастатурама и опреми. А може да се оде и на Архитектуру у WC, када већ користимо и њихову читаоницу.

Уосталом, нико никога није терао да упише ЕТФ, свако је могао да оде рецимо на Економију или неки други факултет, па да има и сушило за руке!!!

Ја ускоро завршавам факултет и тај сапун и тоалет папир у WC-у ми не значе много, али какву то слику пружамо? Можда слику, како волимо да се бусамо, најбољег факултета у Београду?!

 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack