A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

 

 

 

Велики поздрав свима и добродошли! Добродошли на нови сајт Генератора који после извесног времена поново почиње са радом. Ова верзија сајта настаје са Генератором 8, а надамо се да ће и сајт и Генератор поживети доста. По идеји уредништва, сајт ће бити уређиван неколико дана након поделе најновијег броја тако да уколико нисте успели да дођете до свог примерка Генератора, моћи ћете овде да прочитате све што се налази и у штампаној верзији. Оно што ће вас можда привући да заволите овај сајт је и идеја да се на овом месту нађу и нецензурисани текстови па тако на пример овом приликом објављујемо нецензурисани текст интервјуа са асистентом Бошњаковић Андријом. Сазнајте шта смо га још питали и шта је он нама рекао, а што се није нашло на штампаним страницама Генератора 8.

Такође, на овом сајту моћи ћете да пронађете и старе бројеве Генератора и тако се евентуално подсетите неких давно писаних текстова. За сада ће Архива бити у ПДФ формату, али ћемо се трудити да то све адаптирамо овом блогу. Да не дужимо даље, верујемо да ћете се и сами снаћи.

Редакција је у октобру прошле године почела са подмлађивањем и као што можете видети ту акцију спроводи поприлично квалитетно (припремајући ових дана четврти број у овој школској години), те уколико мислите и желите да учествујете слободно нам се јавите врата су свима широм отворена (добро, мушкарцима мало подмећемо ногу, али не много :) ). Контактирајте нас путем е-поште и бићете нам драг гост на првом састанку који будемо одржали. 

Толико од нас овог пута, овом приликом ћемо вам издвојити неке тренутке са поделе Генератора 8 и до следеће поделе велики поздрав.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

 

Мало слика...


 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack