A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 8


Хорор приче

Шта све може да ти се деси на ЕТФ-у?!

 

Једном приликом, пре две-три године, после успављујућих вежби од 8 ујутру, са рукама пуним неких скрипти (званично-незванична литература већине предмета, без које не може да се заврши наш факултет, а у недостатку одговарајућих књига) са колегом и погледом треба-ми-кафа упутила сам се ка КСТ-у, низ степенице. Занесена замишљањем мириса кафе, као сваки зависник од исте рано ујутру, изненада сам се нашла у гомили јако чудних људи. Овде наравно не мислим на ЕТФ-овце јер и ја спадам у исте изгубљене душе у потрази за јутарњом дозом кофеина, већ људе из неког другог времена, обучене у црну вампирску одећу (или одећу која одговара мом замишљању вампира) као и у белу средњовековну, са све белим перикама, који полако окружују колегу и мене.

 
Некако с прољећа, увек мени долута нека чежња давна...

Сетим се где сам био и шта сам радио у годинама пре ове, и исто као и пре, снег се топи, расквашена трава мења боју, ваздух мења мирис, небо мења висину и сви звукови се појачавају.. Све креће изнова, али сваке године датум рођења изгледа даљи, и осећа се да треба бити озбиљнији и одговорнији. Хтели то или не, неке вести и информације не успевају да нас заобиђу. Прошли су празници, одмори и почела су дешавања. Зима је била са доста сунца, али ваздухом је лебдела слутња, коју ветар ипак није успео да отера далеко од нас...

 
Разговор са асистентом Бошњаковић Андријом

Друга недеља предавања, бруцоши су још редовно долазили на иста, 59. је била крцата, а онда се појавио непознати човек кога до тад нисам видео и започео своје излагање. Сви су га пажљиво пратили и док сам се осврнуо већ су прошла 2 часа. Мислио сам да ће се временом број студената на његовом предавању смањити, али није било тако, сваке недеље их је било све више. Да ли је он својим опхођењем према нама успео да нас заинтересује за своја предавања, не знам тачно, углавном упознајући њега схватио сам да сам на правом месту и да нисам погрешио при избору факултета. Данас за Генератор разговарам са њим – мој саговорник је асистент Андрија Бошњаковић.

 
Уводна реч

Поздрав свима, по трећи пут ове године! Ваша подмлађена редакција (нико није радио face lifting), већ имамо нове чланове, спремила Вам је доста занимљивих текстова. Па, да кренемо са похвалом и позитивном атмосфером. Приликом поделе претходног броја, сакупили смо тачно 15.623,00 динара за нашег колегу Јанка, који је успешно оперисан у Лондону, и исто тако се успешно опоравља.

 
Избори за студента продекана

Пред нама су избори за студента продекана који ће се одржати 16. априла ове године. Студентско организовање је из године у годину све битније за наше студирање и сваке године узима све више удела у решавању главних студентских питања са којима се сусрећемо. Имајући у виду да наш факултет тек наилази на главне препреке у процесу ''Болоњизације'' коју популарно називају ''усклађивање наставног програма са Болоњском декларацијом'', већ сада је изузетно важно да се јасно и гласно чује реч студената, а из године у годину биће све важније.

 
Још чланака...
<< Старт < Претходни 1 2 3 4 5 Следећи > Крај >>

Страна 4 од 5
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack