A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 8


R U 1nT3rN3t Phr3ak ?

Модерно друштво је довело до стварања једне нове подврсте људи које ћемо назвати – Cajбер тип људи. Овај тип људи постаје све бројнији и раширенији и помало подсећа на неку модерну, огромну секту. Служе се само њима знаним скраћеницама свог тајног језика, имају узак и неповерљив круг пријатеља и после неког времена почињу физички да личе једни на друге: савијено тело на леву или десну страну (зависно од стране на коју им је монитор окренут), диоптрија која се прогресивно увећава, осетљивост на јако светло, често врте нешто по рукама ако су подуже одвојени од свог миша и поштују искључиво и само људе који знају да је 1 МВ = 1024 КВ.

 
Симболи цвећа

Људи су јако склони да при разним поводима дају на поклон цвеће. Најчешће, цвеће добијају особе лепшег пола. Све је то повезано са разним признањима, изјавама љубави и разноразним честиткама (од рођенданских, до оних за 8. март и Дан заљубљених). Сваки цвет има своју симболику, и тај цвет се поклања када нека особа жели да каже баш оно, шта тај цвет симболише. Некада се тачно знало шта који цвет симболише и у којим приликама се поклања. Међутим то време је прошло, и данас, мало ко то зна.

 
Како си могао?

Ако имате пса прочитајте ову причу
Ако сте имали пса - прочитајте ову причу
Ако желите да имате пса - прочитајте ову причу...

 
Братислава

Братислава је главни и највећи град у Словачкој републици, једној од држава Европске уније. То је релативно мали град, који се налази у западној Словачкој на тромеђи са Аустријом и Мађарском. Има око пола милиона становника.

 
Сајам аутомобила

За нама је још један квази-сајам аутомобила. Кажем ''квази'' јер се прави међународни сајам аутомобила у Београду одржава сваке непарне тј сваке друге године. Ово што смо имали прилике да гледамо ове године зове се ''BG car show 02'' који се одржава званично други пут код нас, а има за циљ да испуни ту празнину од две године између два међународна сајма. Ове године представило се око 40 аутомобилских брендова, а цео сајам имао је свега неколико премијера као што су ’’škoda superb’’, ’’citroen C5’’, ’’fiat 500’’ – популарни Фића, ''Volkswagen Tiguan’’, ’’BMW X6’’ и други... искрено речено, пре сајма нисам видео једино superb и C5 на улици док сам све остале ''премијере'' видео чак и неколико месеци пре сајма. 

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 4 5 Следећи > Крај >>

Страна 2 од 5
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack