A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 11


Прича са друге стране шалтера

Било је нешто после два поподне. Стидљиво сам покуцао и отворио врата. Видео сам већ раније сва та лица, то су лица која сви добро знамо, некад насмејана, некад намрштена, увек спремна да нам изађу у сусрет. „Тете из Студентског одсека”, како их од милоште зовемо, су ми испричале своју причу о томе како изгледа радити са студентима и како је то бити са „друге стране шалтера”.

 
Студентско организовање

У овом броју Генератора одлучили смо да напишемо понешто о студентском организовању, јер сматрамо да је то у овим временима реформе наставе веома битна ствар у студенском животу, а која је опет, с друге стране, веома запостављена (такође по нашем мишљењу :) ). Писаћемо мало о сврси и потребама постојања једне овакве машинерије, о могућностима правилно организованих студентских представника, као и о реалном стању студентског организовања код нас.

 
Структура успешног борда

Према мишљену многих утицајних менаџера, идеалан борд би био сачињен од девет особа… А шта је уопште борд? Топ менаџмент? Чувени CEO, GM, PR, FR, IT, HR… Гомила појмова, углавном новијег датума, задају поприличну муку просечном инжењеру, који једноставно не може пратити у паралели ове скраћенице заједно са неким, струковно интересантнијим – гомиле модулација, трансформација, склопова, а тек када бих се расписао о мени блиским информационим технологијама, почевши од 192.168.1.1 па даље…

 
Типичан дан студента ЕТФ-а

За ове 3 године на ЕТФ-у приметио сам да постоје различити типови студената, али овога пута вам нећу писати о томе, већ како изгледа један њихов типичан дан. Верујте то може бити јако занимљиво.

Штребер

06:00 – устајање, прање зуба, туширање…

06:30 – доручак… плазма и сокић…

 
Нови број – нова прича

Као што смо већ најавили у претходном броју, настављамо причу о Универзијади и актуелним дешавањима у вези са организацијом исте. Пратили смо дешавања током ових неколико месеци, и морамо признати да побољшања има и да су организатори коначно схватили озбиљност ове манифестације. Пошто су бројке везане за овај догађај и даље исте (25. Универзијада, 10.000 волонтера, 15 спортова, преко 60 спортских објеката итд.), овом приликом ћемо се бавити волонтеризмом.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 Следећи > Крај >>

Страна 1 од 3
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack