A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

текстови 11


Љубав на ЕТФ-у

Генераторова Комисија за истраживања јавног мњења (ГКзИЈМ) је поново била заузета испитивањем на тему: „Љубав”, са акцентом на љубав међу ETF-овцима! Од укупног броја анкетираних 30% су биле девојке, а 70% мушкарци, док је један анкетирани заборавио или одбио да дефинише свој пол, а други се премишљао око свог пола (заокружио је оба), али је имао женске особине, сакрио је своје године. Најзаступљеније годиште код оба пола (људског рода, не мисли се на северни и јужни као што је један наш колега мислио) је било 89.

 
Престоница краљевине шаха

Слушала сам кустоса како објашњава да је варварског владара, који је успео да покори Персију, стигла клетва јер је опљачкао Даријеву гробницу и порушио персијске градове. Име тих варвара и њиховог владара кустос никако није спомињао, а ја никако нисам могла да се сетим који је то народ могао да покори, тада веома моћно, Персијско царство. Касније сам питала да нам открије који је то „дивљак” како га је он називао.

 
Вампир

Вампири су у последње време кренули да дижу много прашине, поготову пробојем филмова као што су „Underworld” и „Twilight”, а ту су и многи други. Написанo je хиљаде књига са вампирском тематиком, а најпознатија од њих је Дракула, Брема Стокера. У Дракули је Брем Стокер описао вампире на мало погрешан начин. Али таква представа вампира је заживела и остала позната до данас. Међутим, какви су то прави вампири били?

 
Дан за сећање

Држиш ме за руку, лагано корачамо парком који је обојен у јесење боје, све око нас је црвено, жуто или наранџасто. Ставила си капу на главу, па овај ветрић помера само крајеве твоје бујне црне косе, не слутећи да не може више од тога да учини. Волиш да се смешкаш, а ја волим кад се смешкаш, јер имаш најлепши осмех на свету. Пушташ ми руку и грлиш ме са стране, ох, како волим твоју близину.

 
Пинк Флојд

Мало је бендова имало тако бурну историју пуну креативних узлета и падова као Пинк Флојд. Њихова каријера би се могла поделити на четири фазе рада, у зависности од тога који члан бенда је преузимао лидерску позицију. У многим албумима, евидентна је борба са креативним кризама и недостатком дирекције које су остављали одласци чланова бенда или унутрашње несугласице. Пинк Флојд су контроверзни као предводници прогресивног рока, са свим критикама и хвалама које је овај жанр побрао.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 Следећи > Крај >>

Страна 2 од 3
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack