A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

ФБ страница

СУЕТФ

Генератор 11
Вампир PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 65
ЛошеНајбоље 

Вампири су у последње време кренули да дижу много прашине, поготову пробојем филмова као што су „Underworld” и „Twilight”, а ту су и многи други. Написанo je хиљаде књига са вампирском тематиком, а најпознатија од њих је Дракула, Брема Стокера. У Дракули је Брем Стокер описао вампире на мало погрешан начин. Али таква представа вампира је заживела и остала позната до данас. Међутим, какви су то прави вампири били?

 
Типичан дан студента ЕТФ-а PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 89
ЛошеНајбоље 

За ове 3 године на ЕТФ-у приметио сам да постоје различити типови студената, али овога пута вам нећу писати о томе, већ како изгледа један њихов типичан дан. Верујте то може бити јако занимљиво.

Штребер

06:00 – устајање, прање зуба, туширање…

06:30 – доручак… плазма и сокић…

 
Љубав на ЕТФ-у PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 38
ЛошеНајбоље 
Аутор Вања Ефремов   

Генераторова Комисија за истраживања јавног мњења (ГКзИЈМ) је поново била заузета испитивањем на тему: „Љубав”, са акцентом на љубав међу ETF-овцима! Од укупног броја анкетираних 30% су биле девојке, а 70% мушкарци, док је један анкетирани заборавио или одбио да дефинише свој пол, а други се премишљао око свог пола (заокружио је оба), али је имао женске особине, сакрио је своје године. Најзаступљеније годиште код оба пола (људског рода, не мисли се на северни и јужни као што је један наш колега мислио) је било 89.

 
Прича са друге стране шалтера PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 16
ЛошеНајбоље 
Аутор Игор Лукић   

Било је нешто после два поподне. Стидљиво сам покуцао и отворио врата. Видео сам већ раније сва та лица, то су лица која сви добро знамо, некад насмејана, некад намрштена, увек спремна да нам изађу у сусрет. „Тете из Студентског одсека”, како их од милоште зовемо, су ми испричале своју причу о томе како изгледа радити са студентима и како је то бити са „друге стране шалтера”.

 
Дан за сећање PDF Штампа Ел. пошта
Оцена корисника: / 20
ЛошеНајбоље 

Држиш ме за руку, лагано корачамо парком који је обојен у јесење боје, све око нас је црвено, жуто или наранџасто. Ставила си капу на главу, па овај ветрић помера само крајеве твоје бујне црне косе, не слутећи да не може више од тога да учини. Волиш да се смешкаш, а ја волим кад се смешкаш, јер имаш најлепши осмех на свету. Пушташ ми руку и грлиш ме са стране, ох, како волим твоју близину.

 
<< Старт < Претходни 1 2 3 Следећи > Крај >>

Joomla 1.5 Templates by Joomlashack